Fra hav til hede – det bedste fra Norden


Lørdag d. 08/02-25 17:30 - 21:30 Aarhus

Bestil billetter


Fra hav til hede – det bedste fra Norden
d. 08/02-25 kl. 17:30 - 21:30
Aarhus

Kursusbeskrivelse Kursusbeskrivelse

Tag med på en gastronomisk rejse gennem Nordens ikoniske madlandskab. Fra den friske fisk langs kysten til dyrene på heden vil vi tilberede nordiske råvarer med et twist.

Menuen:

  • Kartoffelblinis med creme fraiche og ægte caviar
  • Kamille-pocheret torsk, syltede stikkelsbær, hvide asparges og hyldeblomst-infuseret hollandaise
  • Lammekrone med urte-crust, intens sauce på oksehale og rehydreret rødbede – serveret med grillede, syltede løg
  • Yoghurt-is med brændt æblepuré, honningcrunch og urtesirup

Under hele kurset er der fri bar i:

  • økologisk vin og bobler
  • et udvalg af øl fra bryghuset Åben
  • alkoholfri øl og sparkling tea
  • lemonader og vand med/uden brus


Kurset er tiltænkt den ambitiøse madentusiast. Her er der fuld fart på i køkkenet, og madlavningen kræver mere af din opmærksomhed.

Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.

Færdiggør bestilling

Faktureringsoplysninger

Vælg betalingsform

På vores aftenkurser skal alle deltagere være fyldt 18 år. 

Har du spørgsmål eller ønsker til din booking, vi skal tage højde for inden dit arrangement?
Skriv til os på kontakt@timmvladimir.dk.

Bookingbekræftelse

Varetotal: 0 DKK
Total inkl. moms: 0 DKK
Moms (25,00%) 0 DKK