På dette kursus laver vi mad med sæsonens bedste råvarer og teknikker. Vi tilbereder og lærer tips og tricks, som de professionelle bruger til at få det helt rigtige nordiske præg på maden.
Menuen:
- Sprødt kyllingeskind med creme af stenbiderrogn, bagte radisser & ristet rugbrød
- (uden for sæson serveres der røget laks istedet for rogn)
- Rimmet torske-tatar med blomsterkarse, baconstøv & stikkelsbærgele
- Lammekrone – ”Sous-vide” hø-bagte beder, bede crudite, brændte løg & røget smør
- Fåreyoghurtis al’a minute på brændt æblepure, ”by-bi” honning-shortbread & urtesirup
Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.
Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the
Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.
Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.