Sæson: Forår


Lørdag d. 01/03-25 17:30 - 21:30 Aarhus

Bestil billetter


Sæson: Forår
d. 01/03-25 kl. 17:30 - 21:30
Aarhus

Kursusbeskrivelse Kursusbeskrivelse

Træd ind i forårets friske og spirende smagsunivers på kurset. Her hylder vi sæsonens spæde råvarer og sprøde smagsoplevelser, som foråret bringer med sig. Glæd dig til en kulinarisk fest, hvor vi sammen vil tilberede, nyde og hylde forårets budbringere. 

Menuen:

  • Blinis med stenbiderrogn, creme fraiche og urter 
  • Hjemmebagt tartelet med asparges i velouté og sæsonens urter 
  • Helstegt rødspætte med nye kartofler og hjemmerørt remoulade 
  • Rabarbercrumble med mascarponecreme 

Under hele kurset er der fri bar i:

  • økologisk vin og bobler
  • et udvalg af øl fra bryghuset Åben
  • alkoholfri øl og sparkling tea
  • lemonader og vand med/uden brus


Kurset er tiltænkt den nysgerrige madentusiast. Her er der god tid til hygge undervejs.

Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.

Færdiggør bestilling

Faktureringsoplysninger

Vælg betalingsform

På vores aftenkurser skal alle deltagere være fyldt 18 år. 

Har du spørgsmål eller ønsker til din booking, vi skal tage højde for inden dit arrangement?
Skriv til os på kontakt@timmvladimir.dk.

Bookingbekræftelse

Varetotal: 0 DKK
Total inkl. moms: 0 DKK
Moms (25,00%) 0 DKK